Välkommen till Promobility!
Logga in
Promobility

Serviceställe - Blackberry Ingram Micro Mobility


Beskrivning

Den här produkten repareras av Ingram Micro Mobility. För att de skall kunna hantera din service så måste ett RMA nummer skapas. En RMA ansökan skickas automatiskt till Ingram Micro Mobility när du slutfört denna serviceanmälan. I samband med att ett RMA nummer skapas så skickas en fraktsedel till dig som du skall använda för att skicka in enheten. Om du ej fått en fraktsedel inom fem arbetsdagar ska du kontakta info@brightpoint.se.

En orderbekräftelse av denna serviceanmälan skickas till din e-post med vidare instruktioner för hur du skickar in din enhet.

Uppstår kostnad för att reparera produkten meddelas du med ett kostnadsförslag via e-post.

För status på din service, kontakta Ingram Micro Mobilitys kundservice eller gå in på Brightpoints Todo . Tänk på att ha ditt IMEI nummer redo.

Tel:031-7199200
E-post:info@brightpoint.se

Ange imeinummer med enbart siffror. Du hittar det på telefonens rygg om du tar bort batteriet. (På iPhone finns det att läsa på simkortshållaren). Du kan även slå *#06# (stjärna,fyrkant,noll,sex,fyrkant) så visas imeinumret i telefonens display.

Hjälp teknikern att hitta felet/felen genom att ange en så detaljerad felbeskrivning som möjligt

Fyll i slutanvändarens e-postadress.. Informationen är grundläggande för administrationsverktyget. I de fall informationen saknas kommer produkten inte automatiskt kopplas till slutanvändare.

Om din Blackberry telefon har en låskod så behöver verkstaden denna för att kunna undersöka telefonen. Vänligen fyll i denna låskod nedan.

* Obligatoriskt fält